HVEM ER VI

JAN ROMANOFF

SANG, RYTMEGUITAR

Kapelmester og regnskabschef/administrator i Oldtimers.

Har spillet guitar ”altid” og spillede for alle der gad at høre på det.

Inspireret af The Beatles – men absolut uden sammenligning – startede han et band sammen med skolekammerater som 10 – 12 årige, men det måtte hurtigt lukkes ned på grund af skrigende fans, der krævede adgang til øvelokalet!

Foruden at spille musik har han også et hjemmestudie, hvor han mixer og producerer musik. – Har de sidste mange år spillet i forskellige bandkonstellationer.

JAKOB HEIBERG

LEADGUITAR, MUNDHARPE

Fuldtids Amatør musiker – Har spillet guitar og mundharpe siden 1983 I bands som “Lånte Fjer” – “KAB” – “Blues Division” og “Chicago Blues Cruise”, spiller pt. foruden “Oldtimers” også med “Rainy Day” og “Blues Retreat”

Har f.eks spillet på Fredrikssund Festivalen, til Jazz festivalen, på Mojo Blues Bar, Blågårds Apotek, Vognhjulet, Slotsbio, Stengade 30 og Drop Inn.

PETER RUSKOV-NIELSEN

KEYBOARD, SANG

“Startede at spille klaver som 8-årig og modtog undervisning i klassisk klaver. Optrådte i 1964 til en kirkekoncert med Gershwin-potpourri og året forinden i Odd Fellow Palæet med korsang til Händels Messias. Spillede i gymnasiet klaver i The Sappy Horserags Bluesband. Dannede i 1984 med bror Esben 60’er bandet Same Procedure med 60’er repertoire, og bandet udgav i 2004 cd’en Poetry, hvor egen musik var sat til klassiske, engelske digtere. Startede i Oldtimers i 2019 samtidigt med bluesbandet, Blues Retreat.”

LISBET RYG OLSEN

BAS

PER BØGH JOHANSEN

TROMMER, SANG

Per har i 70’erne og 80’erne spillet til massevis af halballer med kvintetten ”Fem Jyder”. Senere blev det country/irsk inspireret musik i kvartetten ”Folkland”. Herudover masser af private fester i duoen ”To af en slags” og nyere rockmusik med ”Johansens Garage”.